Skip to main content

Always wanted

Always Wanted is de nieuwste en meest sensationele Bon Jovi tributeband van Nederland. Deze Bon Jovi tributeband brengt de magie van de legendarische rockband tot leven! 

De band, bestaande uit zeven zeer ervaren, professionele en gepassioneerde muzikanten, neemt je mee op een onvergetelijke reis door de tijd met de tijdloze hits van Bon Jovi. Deze getalenteerde groep muzikanten bevat (ex)-leden van bekende tribute bands zoals Slash N’ Roses, The Neil Diamond Project en Queen Must Go On. 

De missie van Always Wanted is simpel: de energie, het charisma en de muzikaliteit van Bon Jovi zo perfect mogelijk benaderen, zodat elke noot, elk akkoord en elke zanglijn de authentieke Bon Jovi-ervaring oproept. Bereid je voor op een indrukwekkende show die je meeneemt op een nostalgische reis door de tijd, waarbij Bon Jovi’s grootste hits met ongeëvenaarde precisie en hartstocht vertolkt worden. Van “Livin’ on a Prayer” tot “It’s My Life,” “Always” en “Bed of Roses”; elk nummer wordt met liefde en respect voor het origineel gebracht. Ook de minder bekende nummers voor de echte fans zullen de revue passeren. 

Met een indrukwekkend bereik dat je doet geloven dat Jon Bon Jovi zelf het podium betreedt, brengen ze elke noot met dezelfde passie, kracht en emotie als de legendarische zanger. Van de krachtige ballads tot de opzwepende rocknummers, ze brengen het allemaal vol overgave. 

 

Popelucht editie: 2024