Skip to main content

Sponsors / Partners


Popelucht streeft ernaar om het festival gratis toegankelijk te houden. Naar onze mening is dit nodig om optimale aandacht te krijgen voor de vele beginnende bands die op Popelucht hun carrière starten.

We zijn een zelfstandige organisatie die geheel draait op vrijwilligers en niet draait op subsidies. We zijn er trots op dat we zelf onze broek op kunnen houden en niet gelijk omvallen als er een subsidiekraan dicht gaat (wat vele festivals wel is overkomen). Popelucht is een gezonde organisatie, die er ook op berekend is om tegenvallers op te kunnen vangen.

Popelucht onderhoudt een duurzame relatie met sponsoren. We denken mee over advertenties, verlenen graag een wederdienst, bieden onze expertise aan waar we kunnen en brengen relaties met elkaar in contact.

Doneren

Samen verwezenlijken we onze droom: Een levendige pop- en rockscene in Etten-Leur! Popelucht moet tot in de eeuwigheid gratis blijven natuurlijk! Wil je ons daarbij helpen? Doneer dan een deel van je zakgeld (of een sh*tload aan doekoe!) via Mollie/Plink en onze vrijwilligers en artiesten zijn jullie eeuwig dankbaar! Bij een donatie boven € 25 mag je als bedankje tijdens het festival op vertoon van jouw betalingsbewijs een gratis gadget komen halen bij onze infostand!

Donatielink: https://bit.ly/2Z6wAYy
Betalingen worden snel en veilig afgehandeld door Plink & Mollie.

Donateurs

D66
Jos Jochems Tentenverhuur