Skip to main content

Jacklust

Het mixen van thrashy riffs met punk, sleaze, heel, heel, heel, heel, heel, heel veel backing vocals….. en nog meer drank. Dat is wat wij punks van Jacklust het beste doen.
Jacklust is in 2011 op de Zadkine Popacademie Rotterdam opgericht en bestaat nu uit;
Yellow, 24 op de vocals, Tizzy Wyre, 23, op de gitaar, Mr. Mojo, 18, op de bass en El Barto, 22 op de drums. 
We hebben inmiddels al meer dan 150 optredens gehad en het podium gedeeld met bands als Sister, Rusted, Adam Bomb en nog veel meer. Ook zijn we al een paar keer verschenen in het bekende Engelse Devolution Magazine en worden we wekelijks op radiostations in de VS gedraaid. 
We staan bekend voor onze energieke optredens en starten in menig zaal een bier-regenend feestje. 
Na het releasen van onze eerste EP, Primitive Measures, waren we klaar om de wereld over te nemen. Echter waren we nog niet tevreden en vonden dat er uiteindelijk nog te veel van de wereld over was. Daarom besloten we een single met videoclip op te nemen. Die single werd uit eindelijk ‘’Megaloathe’’, die eind 2014 werd uitgebracht en vol lof werd ontvangen, zowel het nummer als de video. 
Hierna konden we niet zomaar stil blijven zitten. Er werd besloten om de singles ‘’Where You Gonna Go’’ en het feest klassieker ‘’That Jolly Ol’ Place’’ op te nemen. (In de eerste instantie wilden we Gimme Gimme Gimme van ABBA op nemen, maar dat idee werd om een of andere reden niet goed ontvangen.) 
In september 2016 zag de nieuwe EP, genaamd ‘Prepare For War’ het licht en ter promotie daarvan de gelijknamige single ‘’Prepare For War’’ met een videoclip die precies alles samenvat waar Jacklust voor staat. Alcohol, een bak herrie en het hoe en waarom van het menselijk bestaan!

Popelucht editie: 2017