Skip to main content

Mardi van Groesen

Vette rock is helemaal haar ding! En als frontvrouw stond Mardi al eerder op de podia van Popelucht. Deze keer toont ze haar gevoelige kant in een kleine setting met haar akoestische gitaar.

Mardi van Groesen is een veelzijdige muzikante en al jaren actief als vocaliste in verschillende rockbands. Momenteel maakt Mardi deel uit van Jezebel, waar ze haar muzikale creativiteit volledig tot uiting kan brengen met het schrijven van eigen nummers.  

Ook solo treedt Mardi, vergezeld door haar akoestische gitaar, regelmatig op bij verschillende gelegenheden. Haar solo-optredens zijn intiem en persoonlijk, vaak met een eigen interpretatie van de nummers. 

In de periode van de corona pandemie wist Mardi mensen te verbinden en haar muziek te delen via sociale media door covers op verzoek te maken. Dit initiatief bracht troost en vreugde en leidde zelfs tot een intiem optreden in De Nobelaer, waar aanvragers van de corona covers live van hun verzoek konden genieten.

Met haar covers vertelt Mardi een verhaal, waarin haar passie voor muziek tot uiting komt. Laat je verrassen door haar vertaling van bekende en minder bekende nummers en de warme sound.

Popelucht editie: 2023