Skip to main content

Revölvo

Meng Motörhead met Anthrax en wat Iron Maiden in een whiskypot. Roer het door met een beetje S.O.D en Billy Idol, een scheutje kerosine, veel talent en je hebt een kant-en-klare rock sensatie die de naam Revölvo draagt. Dit West-Brabantse veteranenkwartet voegde daar wat van hun eigen unieke geluid aan toe om dit brandende brouwsel nog explosiever te maken en ze zijn er klaar voor om de wereld op zijn kop te zetten! 

Ze zijn de band in 2009 begonnen en hebben twee volledige albums uitgebracht en onlangs een EP. Revölvo deelde het podium met iconische bands als Orange Goblin en Peter Pan Speedrock en speelde veel festivals zoals Roadkill in België en Masters Of Rock in Tsjechië. Van Van Amsterdam tot Moskou, Revölvo speelt altijd luid en snel alsof het hun laatste kan zijn. Revölvo’s indrukwekkende compilatie van rockhits liet opnieuw zien dat volwassenheid en rock’nroll door de jaren heen samenkomen.  

Ze zijn bijna bejaard en niets wijzer geworden, maar de jongens van Revölvo zijn zonder twijfel een stuk luider geworden

Popelucht editie: 2010, 2013, 2016, 2024