Skip to main content

Trading The Crow

Door een muzikaal verleden in verschillende bands, wisten alle bandleden een ding zeker: ‘het maken van eigenwerk is wat ik wil’. Geïnspireerd door bands als: Green Day, Foo Fighters, Anti Flag, Against Me en Bouncing Souls, was het alleen nog maar afwachten met wie en wanneer de band zou starten. Het is misschien wel daardoor dat de bandleden in begin 2014 elkaar (eindelijk) vonden en de formatie Trading the Crow startten.

De nummers van de band hebben een poppie/punk/rock sound met teksten over alle daagse thema’s die er niet omheen draaien. Wat de muzikanten het liefste doen is wat ze uiteindelijk bij elkaar heeft gebracht: Muziek ten gehore brengen, recht uit het hart en geschreven met een reden!

Momenteel is Trading the Crow bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor haar eerste CD getiteld “Fuck This”. Op de CD komen 8 knallers te staan die opgenomen zijn in Sing-Sing Studios te Metslawier. Deze nummers staan garant voor een energiek feest tot in de vroege uurtjes waarbij niemand zijn voetjes op de vloer kan houden.

Popelucht editie: 2016